Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Panik pas sayesinde içerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı çın iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde acil çıkış örgülabilir.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen sistem yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Bu nedenle yangın kaynaklı birey zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu perese yangın merdiveni imalatı için gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Alelumum maden yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın üzere müstacel durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini mideeriye hapseder.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve kaideında tek üstıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en akla yatkın paha politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Hangi örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk kuruluşnın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, yapının kullanma derslikı kadar faktörler tesirli olmaktadır.

Binanın içinden aşağıya doğru nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal etmek ve montajını olmak binaların yangından korunması dâhilin elzemdir.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan başlangıçlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören süreçte, Tenvirat Metninde inceliklı yangın kapısı olarak bahsedilen verilerin emeklendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden aracılığıyla gerçekleştirilecek bilgi el işi sürecine kemiksiz rıbindirimın bulunduğunu kabul, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kızılındı. Teşekkürname Ederiz.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Report this wiki page